Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

FAQ header 1

FAQ content 1

FAQ header 2

FAQ content 2

FAQ header 3

FAQ content 3

end faq

FAQ header 1

FAQ content 1

FAQ header 2

FAQ content 2

FAQ header 3

FAQ content 3

end faq

SMA omvormers

sma omvormerSMA omvormers zetten de norm ; toprendementen van 98% en hoger en nieuwe technologieën zorgen voor maximale opbrengsten en het hoogste gebruiksgemak.
Voor elke toepassing hebben wij het juiste apparaat: voor alle typen zonnepanelen, voor netkoppeling en voeding van stand-alone netwerken, voor kleine huisinstallaties en bedrijfsinstallaties in het megawattbereik.

 

 

huis20met20zonneboiler bHoe werkt de zonneboiler

Warmte uit de zon

Thermische zonne-energiesystemen bestaan uit een zonnecollector op het dak, een regeleenheid met een pomp en een goed geïsoleerd warmwater opslagvat in de centrale verwarmingsruimte of kelder.
deze componenten voeren de energie van de zon direct vanaf uw dak naar uw warmwatervoorziening of uw verwarmingssysteem.

 

Solartric zonneboiler

In de zonnecollector neemt de speciaal absorberende zwarte koperen plaat de energie op die door de zon wordt uitgestraald. Koperen leidingen, die onder de absorber zijn bevestigd, transporteren de energie via het water dat door deze leidingen loopt.

Besturingseenheid

Wanneer de temperatuur in de zonnecollector warmer is dan de temperatuur in het opslagvat dan activeert de besturingseenheid de circulatiepomp. Het warme water wordt dan door een warmtewisselaar in het opslagvat gepomt en wordt vervolgens teruggedtuurd naar de collector zodat het opnieuw verwarmd kan worden. De circulatie gaat ononderbroeken door tot de temperatuur in het opslagvat boven de 85° C komt.

Opslagvat

Het zonne-energiesysteem verwarmt het opslagvat via een geïntegreerde warmtewisselaar in het vat. Wanneer de zonnestraling onvoldoende is om het opslagvat volledig op te warmen fungeert de zonneboiler als voorverwarming, waardoor uw cv ketel, die is aangesloten op het systeem, minder energie verbruikt om het water op te warmen tot de gewenste temperatuur.
Dit betekent een aanzienliojke besparing op uw gasrekening en een mindere belasting voor het milieu.

 
   

Fronius omvormers

 

de nieuwste standaard

thumb Fronius20GalvoFronius omvormers combineren modern design met vooruitstrevende technologie. Een duidelijke display geeft u permanent de mogelijkheid om alle installatiewaarden op te volgen.
In de IG TL, Galvo en Symo reeks zijn datalogging en -communicatie reeds geïntegreerd. Fronius omvormers zijn geschikt vpoor iedere PV installatie met solartricity.ZEN modules.
De nieuwe Froniuys Galvo en Symo omvormers zetten de noieuwe standaard. Deze omvormers met transformator koppelen de allerhoogste opbrengst aan een zeer hoge betrouwbaarheid, rendement, en installatiegemak. De geïntegreerde datalogging kan via WLAN en LAN gekoppeld worden aan internet en PC's, tablets en smartphones.

acrobat reader 50x50

Productblad Fronius Galvo

acrobat reader 50x50

Productblad Fronius TL

acrobat reader 50x50

Productblad Fronius Symo

acrobat reader 50x50

Productblad Fronius primo

acrobat reader 50x50

Productblad Fronius symo hybrid

Nieuwsbrief

Laat u op de hoogte houden van de ontwikkelingen in zonnepanelen!

Contactgegevens

Solartricity zonnepanelen
Mijlstraat 45 a
5281 LJ Boxtel 

  • +31 (0)613 58 27 51
U bevindt zich hier: Home Artikelen Direct lagere energiekosten Data-Articles